Imprint

HANDELSBETINGELSER

1.Generelle oplysninger

Virksomhedsnavn: UNLIMITED CPH ApS
CVR-nr: 37625140
Adresse: Esromgade 15, 2503(2 Indgang, 5 etage),
2200 København N (Efter aftale)
E-mailadresse: info@unlimitedcph.dk

2.Betaling

Vi tilbyder betaling med kreditkort, Paypal samt Viabill. Alle betalinger håndteres af tredjeparter som Shopify, Paypal eller din egen Bank. Unlimited CPH ApS er derfor aldrig i kontakt med kortdata eller lignende.

Ved kortbetaling hæves der først på dit kort, når varen afsendes. Langt størstedelen af vores sko sælges under gældende regler for brugtmoms, derfor fremgår der ikke moms på ordrebekræftelsen som standard. Hvis du ønsker at høre hvorhvidt en momsfaktura er mulig at få, så skriv venligst en email inden køb.

3.Levering

Vi tilbyder levering via PostNord og GLS med eller uden omdeling. Derudover tilbyder vi afhentning i vores showroom på Nørrebro. Alle ordre sendes som pakker og kan derfor følges via Track and Trace som du vil få tilsendt efter køb. Ved valg af afhentning bedes vil du modtage en email med information, så snart skoene er klar. Det er kun muligt at afhente i hverdage i vores åbningstid. Leveringstid følger Post Danmarks standard som er ca 1-2 dage fra afsendelse. Vi Vi bestræber os på at afsende alle ordre indenfor 1 dag af køb.

4.Fortrydelsesret & Returnering

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved email til: info@unlimitedcph.dk I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Omkostningerne ved en returnering afholdes på købers egen regning. UNLIMITED CPH ApS anbefaler at sende produkterne retur med track and trace så disse kan spores til de er leveret. Vi tager ikke ansvar for produkter der går i stykker, bliver stjålet eller bortgår på anden vis under fragten til os, da dette er udenfor vores hænder. Varens stand, når du sender den retur Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Varens handelsmæssige værdi vurderes udelukkende af UNLIMITED CPH ApS Skoboksen er en del af produktet og skal derfor sendes på samme måde som vi har sendt den til jer, modtager vi en beskadiget skoboks kan dette også betegnes som en værdiforringelse. Tilbagebetaling af købsbeløbet Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig når vi har modtaget vores vare og inspiceret denne. Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til: UNLIMITED CPH APS ESROMGADE 15, 2503 (2 indgang, 5 sal) 2200 KØBENHAVN N DANMARK Du SKAL vedlægge et stykke papir i ordren med navn samt ordrenummer, samt hvorhvidt du ønsker en tilbagebetaling eller en ombytning. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

5.Reklamationsret og stand ved køb

Da UNLIMITED CPH ApS forhandler unikke vare som ikke er tilgængelige på det generelle marked, samt er i forskellig stand grundet alder, opbevaring og andet kan der ikke garanteres for holdbarheden af disse. Af samme årsag kan der ses årstal samt vores subjektive vurdering på standen af skoene på brugte produkter. Med dette kan køber selv vurdere om de mener produktet ved brug kan tage skade af alderen. UNLIMITED CPH APS Bestræber sig på KUN at sende funktionelle produkter. Det vil sige at selvom der ikke ydes reklamationsret efter brug af produkterne, tager vi alt ansvar for produkter der stadig er under fortrydelsesretten og ikke er brugte, da vi har mulighed for selv at tjekke disse inden afsendelse samt kun sælger produkter vi mener er brugbare og bør være holdbare.

6.Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos UNLIMITED CPH ApS og videregives ikke. Som registreret hos UNLIMITED CPH ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: info@unlimitedcph.dk Klageadgang og tvister Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@unlimitedcph.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, via www.forbrug.dk. Alle klager/tvister vil blive afgjort efter dansk lovgivning.