Om os

Vi grundlagde UNLIMITED COPENHAGEN i foråret 2016. Projektet blev startet med en klar vision om at skabe det, vi altid har syntes der manglede: en pålidelig platform til køb af eksklusive sneakers i Danmark.

Vi forhandler de udgåede, de udsolgte og de mest sjældne sneakers på det danske og internationale marked. Vi er en velintegreret del af det globale sneaker-miljø og har efter mange år som købere og sælgere de rigtige kontakter. Derfor kan vi tilbyde de mest limited modeller til konkurrencedygtige priser.

Vi følger ethvert sneaker-drop nøje og har altid de seneste releases på siden. Hvis der er noget vi ikke har hjemme, kan du altid kontakte os – så gør vi alt hvad vi kan, for at skaffe dem hjem til dig.

Hos UNLIMITED COPENHAGEN har vi altid syntes, at det var besværligt at opstøve de udgåede og sjældne modeller – for slet ikke at tale om muligheden for at blive snydt i processen eller ende med et falsk par. Som mangeårige samlere har vi været udsat for alle tricks i bogen; alt fra falske sneakers til upålidelige sælgere. Det er ingen hemmelighed, at der foregår meget svindel i den private handel på det danske sneakermarked. Derfor har vi skabt en platform, hvor du som køber kan føle dig sikker.

Vi inspicerer alle sneakers nøje og verificerer hvert enkelt par, inden vi sender dem til dig. Så er både du og vi sikre på, at alle sneakers er ægte – dét er alfa og omega for vores koncept.

Vi opdaterer løbende vores side med de nyeste releases. Du kan følge med her samt på Instagram og Facebook.

Vi glæder os til at forsyne dig med limited sneakers.

Anton Skanning og Thomas Bonde / UNLIMITED COPENHAGEN