Forlænget returret i julesæsonen

LEVERINGSFRISTER OP TIL JUL

Alle bestillingsordrer (størrelser markeret med *)  fra d. 10 december kan ikke garanteres leveret inden jul, grundet voldsomme forsinkelser hos alle fragtselskaber. Du er velkommen til at sende os en email på info@unlimitedcph.dk hvis du har spørgsmål til et specifikt par, der ikke er på lager.

PostNord & GLS har meddelt at sidste dato for garanteret levering er d. 19 december. Alle ordrer bestilt efter d. 19 december kl. 12:00 kan vi derfor ikke garantere leveret inden jul. Vi forsætter naturligvis med at sende pakker frem efter d. 19, men disse kan ikke garanteres at være fremme i tide.

Vi tager forbehold for at bestillingsordrer stadig kan gå galt op til jul, da vores sneaker-suppliers kan fremsende forkerte størrelser, falske par og lign. der kan forsinke processen yderligere.

 

FORLÆNGET RETURRET OVER JUL 

Kære sneaker entusiaster
Vi har valgt at forlænge returretten fra de vanlige 14 dage her op til juleaften, hvilket betyder at alle ordre bestilt i perioden 15 november til 24 december kan returneres frem til 7 januar. Så kan du trygt og roligt købe den perfekte julegave allerede nu. 

Da limited edition sneakers ofte stiger i pris over tid, kan vi ikke garantere at vi kan ombytte til anden størrelse i den forlængede periode - men vi refunderer naturligvis alle returneringer fuldt ud.
Har du nogen spørgsmål til den forlængede returperiode, er du meget velkommen til at smide os en mail på info@unlimitedcph.dk

Tilbage til blog